Подарък за баба

50,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за любимата баба. Картината се изпраща в кутия.

Описание

Картината “Подарък за баба” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява оригинален подарък за милата Ви баба. Композицията изобразява дете, което поднася букет на баба му.

Картината от камъни “Подарък за баба” изобразява прекрасна сцена, в която малко момиченце подарява букет с цветя на баба си за празника 8-ми март. Този образ е пълен с топлина, любов и семейна обич, което го прави идеален подарък за всеки, който цени значението на междуличностните връзки и специалните моменти сред близките.

Момиченцето е изобразено с радостен и щастлив изглед на лицето си, като държи внимателно аранжираният букет цветя в ръцете си. Тя е облечена в нежна, пролетна дреха, което подчертава настроението на празника и символизира свежест и ново начало. Усмивката на лицето и искрящите очи излъчват чувство на радост и вълнение за специалния подарък, който представя на баба си.

Бабата е изобразена с усмивка на лицето и с ръката си посяга да вземе красивите цветя от момиченцето. Тя е впечатлена от красивия букет цветя, който получава от внучката си, и изразява благодарност и радост за специалния жест. В този момент на обмен на подаръци се създава връзка между поколенията, която е изпълнена с нежност и възхищение.

Букетът цветя, който момиченцето подарява на баба си, е изобразен с изящество и внимание към детайлите. Цветята символизират красотата на природата и желанието за споделяне на радост и обич с близките си.

Тази картина от камъни “Подарък за баба” е не просто образ – тя е символ на обичта и вниманието, което споделяме с близките си в специални моменти като празника на 8-ми март. Тя е подарък, който изразява благодарност и уважение към бабата и е идеален начин да се отбележи специалният ден и връзката между поколенията.

Бабите са грижовни, всеотдайни, любящи – също като майките. На 8-ми март всяка баба заслужава да бъде зарадвана с индивидуален подарък. Чудесен начин да докоснете сърцето й.

Може да разгледате други подаръци подходящи за любимата жена: “Подарък за мама” , “Подарък за 8-ми март” , “Подарък за 8-ми март за госпожа”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за баба”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *