Подарък за нея “Любовта е във въздуха”

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за любим човек. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Подарък за нея “Любовта е във въздуха” е картина рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Нарисувана е по идвидуална поръчка на клиент.

В тази картина от камъни, мъж и жена са изобразени, седнали на уютен оранжев диван в домашна обстановка. Те излъчват усещане за спокойствие и комфорт, като са обгърнати от топлината на домашния си интериор. Диванът, на който те седят е изобразен със заоблените форми на камъните, които образуват обиколките и седалката му. Мъжът и жената са въплъщение на любов и близост, демонстрирайки връзката им във всеки нежен поглед и жест. Фонът допълва атмосферата на уюта и топлината на сцената, като предава усещане за домашен комфорт. Подарък за нея “Любовта е във въздуха” е прекрасно напомняне за важността на споделените моменти и любовта, която присъства във всеки дом. Зарадвайте любимия човек с подарък за нея или него с тази картина за влюбени.

Над тях, на стената, е закачена картина с червени сърчица, която създава романтика в стаята. Пуканките над шкафа придават иргива нотка на обстановката и са символ на радост и забавление. Цветето на стената е символ на живот и растеж изпълвайки стаята с приятна енергия и свежест. Това добавя още един нюанс от уют и красота към общата сцена.

Камъните, от които е изработена картината, придават усещане за трайност и стабилност, подчертавайки връзката между двамата и тяхната връзка с дома си. Те са като свидетели на времето, което мъжът и жената прекарват заедно, създавайки спомени и изживявания, които никога няма да забравят. Камъните, използвани за изработването на картината, са подредени внимателно, за да формират контури и форми всичко около двамата главни главни герои. Техните различни цветове и текстури добавят допълнителна живост и реализъм на изображението.

Подарък за нея “Любовта е във въздуха” е истинско изображение на щастието и уюта в един дом, където любовта цари във всяко пространство.

Може да разгледате други подаръци подходящи за него/нея: Подарък за годишнина “Целувка на морето” , “Подарък за танцьори” , “Подарък за съпруга”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за нея “Любовта е във въздуха””

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *