За мен – Симона Пламенова

Скъпи приятели,
С огромно вълнение Ви представяме нашия онлайн магазин, в който можете да намерите ръчно изработени картини от камъчета. Тук ще откриете разнообразие от картини за предстоящо събитие или повод.

Уникални подаръци от речни камъчета са изработени с много любов, желание и индивидуален подход. Реално всяка картина е различна, специфична и неотразима. С такъв подарък ще усмихнете любимия за Вашия празник и ще изразите Вашето лично послание. Подходящ подарък за празници, рожден ден, имен ден, сватба, новородено бебе, кръщене, нов дом, за колеги приятели, близки и роднини.
Камъчетата са събирани лично от нас сред природата предимно от река Чая, която тече близо до Бачковския манастир в Родопите. Любимо занимание на сина ми е да хвърля камъчета в реката и от там идва моето вдъхновение. За първи път създадох картина за скъпа приятелка зъболекарка и след като я получи остана без дъх. Емоцията на лицето и ще я помня цял живот. Преливаше от щастие, дори се просълзи, а думата „благодаря“ я повтори многократно.

За себе си мога да кажа, че се занимавам с рисуване и творчество от основното училище в ранна детска възраст. След това живота ме завъртя в друга посока и престанах да практикувам години наред. Усещах, че нещо липсва в мен и не се чувствах цяла. Преди 7 години се запознах с един ангел, който се казва Боряна Георгиева. Тя ми припомни, че имам талант да рисувам и пробуди отново в мен онова отдавна изгубено чувство да творя. Много хора смятаха всичко това за изгубено време, но аз повярвах, защото тези подаръци са нестандартни, специални и индивидуални. Те даряват емоция, изразяват любов и докосват сърца!


С любов от Симона Пламенова!

Имейл: info@simonagifts.com
Телефон: 0883406204
Facebook: Simona Gifts