Подарък за съпруга

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за влюбени. Картината се изпраща в кутия.

Описание

Подарък за съпруга е картина рисувана с ръчно подбрани речни камъчета.

В тази прекрасна картина от камъни “Подарък за съпруга”, сцената разкрива нежен момент на любов пред известния символ на романтиката – Айфеловата кула. Живописни камъчета създават образите на мъж и жена, които се целуват сред нежен бриз на любовта. Целувката им е като момент на вечност, който запечатва тяхната любов и обич.

Жената, облечена в къса рокля, представлява върховият акцент на композицията. Камъните, използвани за роклята й, са в пастелни розови оттенъци, които създават визия от въздушна лекота. Роклята й, подчертава женската грация и чувственост.

Мъжът, с черни панталони и светло земена риза, е въображаемият рицар, който е на път да завладее сърцето на жената. Камъните в тъмни и светли тонове формират фигурата му, предавайки усещане за стил и елегантност.

Зад главните герои се издигат въздушни балони. Живите камъчета, изобразяващи балоните, добавят динамичност и игривост към цялостната сцена. Въздушните форми допълват образа и предоставят чувство за свобода и радост.

Айфеловата кула подчертава романтичния контекст на сцената. Нейната структура и елегантни очертания допълват красотата на момента и създават усещане за временна вечност.

Небето е ясно и безоблачно, с наситен синьо-син цвят, който се разпростира над тях като безкрайно поле на свободата и възможностите.

Тази картина от камъни “Подарък за съпруга” е наситена с емоция, цветове и смисъл, представлявайки момент от вълнуващата история на двама влюбени пред един от символите на любовта и романтиката. Картината от камъни е не просто израз на любовта между двама души – тя е символ на романтиката и величието на един от най-красивите градове в света. Тя е напомняне за важността на споделените моменти на щастие и обич.

Може да разгледате други подаръци подходящи за любимата жена или приятелка: “Подарък за жена” , “Подарък за влюбени” , “Подарък за влюбени двойки”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за съпруга”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *