Подарък приказка “Трите прасенца”

30,00 лв.

Рисувана приказка върху камъчета. Подарък за деца. Изработена по поръчка.

Описание

Подарък приказка “Трите прасенца” представляват рисувани камъчета. Те изобразяват емблематичните герои на една от най-любимите детски приказки. Оригинален подарък за всички малчовци, които харесват историята.

Рисуваните камъчета, са израз на вълнуващо и креативно преживяване. Тази уникална идея е символичен начин да се представи тази класическа история, която присъства в сърцата на много хора.

Приказката разказва за три малки прасенца, които са си построили къщи, но има вълк, който се опитва да ги изяде. Той издухва къщите на първите две прасенца, но не успява да издуха къщичката на третото.

На всяко камъче е изобразена сцена от приказката “Трите прасенца”. Камъчетата, използвани за тази цел, придават уникална текстура и визуален ефект, като в същото време създават усещане за естественост и автентичност. Техните различни форми и размери допринасят за още по-голямо разнообразие и динамичност в композицията.

Приказката “Трите прасенца” е любима на много деца и възрастни поради своите вълнуващи приключения и важното послание, което носи. Тя учи за значението на труда, настойчивостта и солидарността, като предоставя важни уроци за живота.

Рисуваните камъчета са не само красива декорация, но и емблема на детството и вълнуващите моменти, прекарани с любимите герои. Те са символ на въображението и магията на детските приказки, които остават в сърцата ни през целия живот.

Тези рисувани камъчета – Подарък приказка “Трите прасенца”, представляват чудесен начин да се изживее прелестната история, която ни кара да се усмихваме и да се чувстваме щастливи. Те са не само подарък за деца, но и за всички, които ценят красивите приказки и топлото усещане, което те носят в нашите сърца.

С този нестандартен подарък приказка “Трите прасенца”, ще вдъхновите децата Ви да разкажат любимата си приказка. Ще споделите време прекарано в смях и забавление 🙂

Може да разгледате други подаръци подходящи за деца: “Подарък за детска стая” , “Подарък за детска градина” , “Подаръчета за детска градина”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,3 кг
Размери 9 × 3 × 4 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък приказка “Трите прасенца””

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *