Подарък за годишнина “Целувка на морето”

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за любим човек. Картината се изпраща в кутия.

Описание

Подарък за годишнина “Целувка на морето” е картина рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Мъжът и жената, изобразени на картината, са като герои на любовна приказка, които се отдават на магията на момента. Техните лица са израз на нежност и привързаност, като се вливат в единство с природата и околната среда.

В тази вълнуваща картина от камъни, е представен романтичен момент на брега на морето, където мъж и жена се потопяват в целувка и се наслаждават на връзката си в прилив на емоции. Те са истински щастливи, докато се целуват в слънчевия ден.

Камъните, изграждат силуетите на двамата влюбени, които се сливат в идеалната форма на целувката. Плажната атмосфера, отразява нежността и спокойствието на обстановката.

Мъжът, държейки в ръката си букет цветя, допълва момента с жест на внимание и нежност. Цветята придават на картината нотка на веселие и живот.

Жената, облечена в червена рокля на бели цветчета, изглежда елегантна и женствена. Изобразена от камъните, тя е фокус на сцената, като светлината и цветовете й подчертават красотата на момента и нейната привлекателност.

Кучето, което ги наблюдава с любопитство, предоставя чувство на допълнителна радост и дружелюбие. Камъните, използвани за този детайл, създават образа на верен приятел, който е свидетел на този незабравим момент.

Подарък за годишнина “Целувка на морето” е уникална картина от камъни, която замразява във времето един магичен момент от любов и съвместно щастие на плажа. Всяка детайлност, от камъните до избора на цветовете, придава топлота и емоция, която прави този момент незабравим. Този подарък е символ на силната връзка и специалните моменти, които двама души споделят, и ще остане вечен знак за тяхната любов и обич. Зарадвайте любимия човек с картина за влюбени подарък за годишнина “Целувка на морето”.

Може да разгледате други подаръци подходящи за годишнина: “Подарък за съпруга” , “Подарък за влюбени” , “Подарък за влюбени двойки”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за годишнина “Целувка на морето””

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *