Подарък за влюбени двойки

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за влюбени. Картината се изпраща в кутия.

Описание

Подарък за влюбени двойки е картина рисувана с ръчно подбрани речни камъчета.

Тази вълшебна сцена разкрива вълнуваща история за любов и хармония в природата. На фона на меките нюанси на камъните се издига романтичен пейзаж, където мъж и жена се наслаждават на вечерта под звездите. Зарадвайте любимите си приятели с прекрасна картина “Подарък за влюбени двойки”.

Във въздуха се усеща атмосферата на спокойствие и хармония, която е характерна за планинските области. Всеки камък от картината е разположен с внимание към детайлите, създавайки усещане за реализъм и живот.

Двамата влюбени са вдъхновени от топлотата на огъня. Той гори пред тях и е като символ на топлината и уюта, който създава атмосферата на момента. Той осветява сцената и придава допълнителна магия на картината. Мъжът държи китара, която придава на момента нотка на музикално вълнение. Този нежен жест подчертава обичта и споделената страст към музиката.

От другата страна на огъня, жената се усмихва, като изпраща целувки към своя любим. Жената гледа към мъжа с благоговение в очите си, възхитена от таланта му и от въздействието на музиката. Тя се потапя във всяка нота, като се чувства свободна и жива под звуците на китарата. Любовта и вниманието между тях са изразени във вълшебни и топли цветове.

Над влюбеното дуо, две бухалчета са кацнали на дърво, образувайки свой собствен романтичен момент. Техните погледи се срещат, като природата създава тих и невербален диалог между тях. Този нежен детайл добавя чар и приказно вълнение към цялостната композиция.

Така, в тази изумителна картина от камъни “Подарък за влюбени двойки”, природата става сцена на любовен театър, където мъж и жена се наслаждават на специалния момент, пълен с магията на любовта и природната красота.

Може да разгледате други подаръци подходящи за любим човек: Подарък за нея “Любовта е във въздуха” , “Подарък за съпруга” , Подарък за годишнина “Целувка на морето”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за влюбени двойки”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *