Подарък за 30 годишнина на жена

50,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за жена. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината „Подарък за 30 годишнина на жена“ е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Композицията изобразява две пъстрокрили пеперудки пърхащи около розови цветя.

Тази картина от камъни „Подарък за 30 годишнина на жена“ е нежен и елегантен подарък, перфектно съчетаващ красотата на природата със символизма на специално събитие – 30-годишнината на жена. На фона на картина е изобразен плавен лилав цвят, който придава усещане за спокойствие и хармония. В центъра на вниманието са розовите цветя, които са символ на нежност, любов и благополучие.

Розовите цветя придават реалистичен и естетичен вид. Те придават на картината изключителна красота и изящество. Цветята са един от най-обичаните символи на женската красота и често се асоциират с радостни и специални моменти в живота.

Върху едно от цветята се намира шарена пеперудка, която е своеобразен акцент в картината. Пеперудата е символ на промяната, преобразяването и новия живот. Красивите й цветове и нежните извивки я правят вълнуваща и красива, като допълнително украсява картина и придава на нея още по-голямо значение.

Освен пъстроцветната пеперудка, във въздуха лети още една жълта пеперудка, което придава на картината усещане за движение и свобода. Жълтата пеперудка е символ на радостта, оптимизма и нови начинания. Нейната жива и ярка цветова гама допълнително оживява картината и я прави неповторима.

Комбинацията от розовите цветя, шарените пеперуди и лилавия фон прави тази картина от камъни перфектен подарък за 30-годишнина на жена. Тя не само ще зарадва получателката с красотата и елегантността си, но и ще пренесе послание за любов, щастие и благополучие. Тази уникална картина отразява специалния момент в живота на жената и ще остане вечен прекрасен повод за тази юбилейна годишнина.

Оригинален подарък, изработен по индивидуален проект за годишнината на една мила дама. Прекрасна декорация, която се вписва перфектно в интериора. 🙂

Може да разгледате други подаръци подходящи за жени: “Подарък за 8-ми март” , “Подарък за жена” , „Подарък за жена за рожден ден“

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за 30 годишнина на жена”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *