Подарък за Цветница за жена

70,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за хора, които обичат да аранжират и декорират дома или работното място. Картината се изпраща в кутия.

Описание

Картината “Подарък за Цветница за жена” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява интересен подарък за всеки дом. Композицията изобразява ваза пълна със свежи цветя.

На картината “Подарък за Цветница за жена” от камъни е изобразена великолепна сцена, която е идеален подарък за Цветница. В сцената е представен букет в цветя, а фонът е оранжаво-червен. Тази картина не само излъчва красота и елегантност, но и създава усещане за радост и свежест, което прави подаръка перфектен начин да се отпразнува празника на цветята и пролетта.

Букетът с цветя е изобразен с изящество и любов. Цветята са подбрани с вкус и аранжирани хармонично, съчетавайки различни цветове и форми. Великолепната композиция отразява разнообразието и красотата на природата, като създава усещане за пролетно вълнение и свежест.

Оранжаво-червеният фон подчертава яркостта и красотата на букета в цветя. Този наситен цвят създава усещане за топлина и енергия, което придава допълнителна динамика и живост на сцената. Фонът допълва цветовата палитра на картината и подчертава красотата и величието на момента.

Орнаментите и детайлите в картината са изобразени с изключителна внимателност и изящество. Всяка част от композицията е разработена с внимание към детайлите, като се стреми към красота. Използваните техники и материали добавят допълнителна естетика към картината, правейки я уникално и привлекателно изкуствено произведение.

Тази уникална картина от камъни “Подарък за Цветница за жена” е символ на красотата и пролетната радост, които носи Цветница. Тя е подарък, който изразява обич и внимание към специалните хора в нашия живот и е идеалният начин да се отбележи празника на цветята и пролетта. Картината е не просто образ – тя е израз на чувства и емоции, които правят специалния момент още по-значим и запомнящ се.

С настъпването на пролетта всяка година правим освежаване и обновяване на дома си. Направете го с този оригинален подарък, който няма да увехне и ще Ви зарежда дълго с добро настроение 🙂

Може да разгледате други подаръци подходящи за любимата жена или приятелка: “Подарък за 8 март” , Подарък за нея “Любовта е във въздуха” , “Подарък за жена”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за Цветница за жена”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *