Подарък за пътешественици

35,00 лв.

Рисувано дървено пано с метална закачалка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за пътешественици. Паното се изпраща в кутия.

Описание

“Подарък за пътешественици” е дървено пано рисувано с ръчно подбрани речни камъчета. Уникален подарък, който ще напомня за удоволствието и свободата на откриването на нови места и приключения. Тази чудесна декорация е символ на свободата и красотата на природата.

Във визията на пейзажа се представя спокоен и живописен крайбрежен район.

В далечината се вижда малък кораб, който плава в спокойно море. Той е символ на приключението и откриването на нови хоризонти. Представлява свободата на пътешественика да изследва и да се наслаждава на прекрасните природни пейзажи. На брега се виждат къщички и зелени дръвчета, които придават усещане за уют и спокойствие. Тези детайли са символ на обичайните и приветливи места, където пътешествениците могат да се отпуснат и да се насладят на красотата на природата. Зелените дръвчета и цветята придават на картината свежест и живот, докато къщичките са приют и забавление за местните обитатели и туристи.

Небето, изобразено в различни нюанси, добавя красота и мистерия към картината. От светлосиньо до лилаво, жълто, оранжево и червено, небето представя разнообразие от цветове. Те създават усещане за топлина и хармония.

Тази картина “Подарък за пътешественици” е изработена с любов и внимание към детайлите. Това я прави още по-специална и ценна. Ръчно подбраните камъни придават уникалност и автентичност на творбата. Подходящ подарък за всеки пътешественик, който цени ръчната изработка и естетиката на природата.

Картина от камъни “Подарък за пътешественици”, изобразяваща кораб, плаващ в спокойно море, е не само красив и изразителен подарък, но и символ на приключения и мечти. Тази уникална и ръчно изработена творба ще бъде оценена и ценена от всеки, който обича да изследва нови светове и да се наслаждава на красотата на природата.

Може да разгледате други подаръци подходящи за декорация на дома: „Подарък за жена за рожден ден“ , “Подарък за любимата” , “Подарък за дома”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 16 × 1,5 × 14 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за пътешественици”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *