Условия за доставка

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА/ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТ

Настоящите условия за доставка/получаване на продукт, съставляват неразделна част от Общите условия за ползване на www.simonagifts.com.

Всички правила и дефиниции, използвани там са приложими и в настоящия документ.
I. Поръчки на продукти, направени в платформата www.simonagifts.com се изпращат до адрес или офис, посочени от потребителя с куриерски фирми Спиди или ЕКОНТ, по избор на Потребителя.

Стоките се доставят до посочен от потребителя адрес на територията на Република България.
Сроковете за доставка на стоките са обикновено до 7 работни дни.
Всяка направена поръчка в онлайн магазин www.simonagifts.com
се потвърждава с имейл от страна на Доставчика, както и с телефонно обаждане от Доставчика. На посочения от Потребителя имейл адрес, Доставчикът ще изпрати информация за статуса на поръчката.
Доставчикът ще позвъни на посочения от Потребителя телефонен номер, преди да започне изпълнението на поръчката. В случай, че след три опита в три различни дни да се свърже с Потребителя по телефон, това не се е случило, Доставчикът няма да пристъпи към изпълнение на поръчката.
Поръчки направени през почивни, празнични и неработни дни се обработват на следващият работен ден.
За по-малките населени места доставката е според графика на куриерска фирма.
Всички пратки се изпращат с опция преглед.
Цената на доставката не е включена в стойността на избраната и поръчана от потребителя стока.
Доставката на продукти ще бъде безплатна при поръчки над 100 лв.
Собственикът не носи отговорност за забава в случай, че забавянето се дължи по вина на куриера или превозвача, извършващ доставката и/или поради независещи от собственика обстоятелства.

Доставчикът НЕ носи отговорност за куриерските услуги и за техните срокове на доставка, а единствено за обработването и изпращането на поръчките.
В периоди на промоции, намаления или по-голяма натовареност Доставчикът си запазва правото на промени по условията за обработка и доставка, без да уведоми предварително клиентите за това.
При извънредни обстоятелства и при техническа сложност за изработването на продукта, Доставчикът си запазва правото да удължи сроковете за доставка.

При извършване на доставката стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране при прегледа на явни недостатъци, липсата на някой от придружаващи стоката аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи, потребителят незабавно информира лицето извършващо доставката, за което се съставя протокол. В допълнение потребителят незабавно уведомява собственика на следната електронна поща: info@simonagifts.com
Куриерите/превозвачите, които извършват доставките на стоки се избират по усмотрение на собственика и той по всяко време може да ги променя, без да е длъжен да информира предварително потребителя, стига това да не рефлектира на начина и срока на доставка.