Подарък за влюбени

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за влюбени Картината се изпраща в кутия.

Описание

Подарък за влюбени е картина рисувана с ръчно подбрани речни камъчета.

В тази вълшебна сцена разцъфтява момент на нежност и взаимност, докосвайки сърцата на всички, които я гледат. Разпростират се образите на мъж и жена, които създават уютен кът в домашна обстановка. Жената, облечена във въздушна червена рокля, излъчва красота и елегантност, докато мъжът, в бяла риза с врътворъзка и черни панталони, изглежда стилен и уверен. Техните усмивки говорят за любовта и хармонията, които ги обединяват.

Камъчета, изобразяващи техните фигури, се подреждат деликатно, създавайки живописна сцена на любов. Това е един увековечен спомен за прекрасен момент прекаран с любимия човек.

На преден план в домашната им обстановка, един шкаф с лампа върху него добавя допълнително уют и осветление. Тази лампа не само осветява стаята, но и преобразява атмосферата в един добре осветен и приятен домашен кът.

Над тях, на стената, е поставена картина със сърца, която е като символ на обичта и сближаването им. Тази картина придава допълнително значение на техния дом, като им припомня за връзката и любовта, която ги обединява.

В центъра на тази сцена е цветето, което е като символ на живота и прекрасните моменти, които те споделят заедно. То е като нежен акцент, който подчертава красотата на техния дом и едновременно с това придава усещане за свежест и жизненост.

Мъжът и жената, прегърнати, се наслаждават на спокойните мелодии, които изпълват стаята. Жената, прегърната около мъжа, излъчва блаженство. Камъните, образуващи нейната фигура, придават елегантността и нежността й, като в цялата сцена цари романтичен характер.

Тази картина “Подарък за влюбени” не просто отразява любовта между двама души, но и внушава чувство за хармония и спокойствие. Всеки камък, внимателно подреден, улавя момент от тази невероятна любовна сцена, оставяйки след себе си усещане за вечна красота и връзка. Зарадвайте любимите си хора с прекрасна картина от камъчета “Подарък за влюбени”.

Може да разгледате други подаръци подходящи за влюбени: “Подарък за влюбени двойки” , Подарък за нея “Любовта е във въздуха” , Подарък за годишнина “Целувка на морето”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за влюбени”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *