Подарък за мъж зъболекар

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за зъболекар. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за мъж зъболекар” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява уникален и символичен подарък, който не само ще зарадва зъболекаря, но и ще му напомни за неговата важна роля в грижата за здравето на хората. Изработена от камъни, тази нестандартна картина представлява една красива и стилна декорация за неговия кабинет или офис.

На картината “Подарък за мъж зъболекар” е изобразена сцена, в която зъболекаря работи върху зъбите на пациентка. Тя седи зъболекарския стол, а лицето й излъчва спокойствие и щастие. Зъболекарят държи в ръцете си инструментите, като се грижи за нейното здраве. Това създава усещане за професионализъм и грижа. Пациентката е нарисувана с широка усмивка на лицето си, показвайки доверие и увереност в зъболекаря.

Цветовете на стените в кабинета са в синьо и жълто, които се асоциират със здравето и свежестта. Синьото представлява спокойствие и доверие, докато жълтото е символ на радост и енергия. Тези цветове създават усещане за уют и комфорт, което е важно за пациентите в зъболекарския кабинет.

Чудесната картина от камъчета е не само красива декорация. Тя представлява доказателство за професионализма и грижата на зъболекаря към своите пациенти, като в същото време създава уютна и приятна атмосфера в кабинета.

Тази картина “Подарък за мъж зъболекар” е идеален начин да се изрази благодарността и признателността към доктора за неговата грижа и внимание. Тя е символ на връзката между лекаря и пациентите му, която се основава на взаимно доверие и уважение.

Уникалната картина е не само красив подарък, но и символ на важната му роля в поддържането на здравето на хората. Tя е напомняне за огромното значение на неговите умения и ангажимента му към медицинската грижа, която той предоставя всеки ден.

Може да разгледате други подаръци подходящи за зъболекари: “Подарък за зъболекар” , “Подарък за жена зъболекар” , “Подарък за лекар (зъболекар)”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за мъж зъболекар”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *