Подарък за надзирател

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за надзирател. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за надзирател” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява оригинален подарък за надзирател. Композицията изобразява надзирател, който се кара на престъпник в затвора.

На картината от камъни се изобразява сцена, която представлява мощен образ – подарък за надзирател в затвора. Надзирателят се появява в центъра на сцената, суров и безкомпромисен, докато затворникът вика за помощ, обзет от страх и безпокойство.

Надзирателят е изобразен с масивна структура и силен характер, носещ авторитета и контрола в затвора. Той е облечен в униформата си, със суров поглед, който отразява строгостта и непреклонността му. Ръката му е издигната, като жест на заплаха към затворника, който се противопоставя.

Затворникът, срещу когото е насочена заплахата на надзирателя, е изобразен с израз на страх и безпомощност. Той вика за помощ, като изразява отчаянието си от ситуацията, в която се намира.

Фонът на картината е сив, което подчертава напрежението и нестабилността на сцената.

Въпреки тежката тема, изобразената на картината, тя излъчва сила и интензивност. Събитието, което се развива, е като капсула на времето, която привлича вниманието и разкрива сложните взаимоотношения между властта и слабостта, между контрола и безпомощността.

Тази картина от камъни “Подарък за надзирател” е не просто образ. Тя е символ на силата и слабостта, които съществуват в човешката натура. Тя е напомняне за важността на етиката и справедливостта в отношенията между хората, независимо от техния статус или позиция.

Картината от камъни с надзирател и затворник е пълна с напрежение, която прави този подарък идеален за всеки, който цени изкуството и драматичните сцени. Тя е символ на властта и контрола, но също така и на уязвимостта и безпомощността, които се крият зад маските на силата и авторитета.

Изключително отговорна професия, която не бива да бъде подценявана. С този уникален подарък, можете да изразите благодарност на органите на реда за неуморния труд, който полагат и всеки един работен ден се сбъскват с най-страшните престъпници.

Може да разгледате други подаръци подходящи за мъже: “Подарък за полицай” , „Подарък за охранител“ , “Подарък за колега в офиса”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за надзирател”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *