Подарък за колега в офиса

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за офис-служител. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за колега в офиса” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява оригинален, индивидуален подарък за колега. Композицията изобразява затънал от работа служител, към когото се обръщат негови колеги с купища въпроси.

На картината от камъни е изобразена сцена в офис, която представлява идеален подарък за колега. На сцената е изобразен мъж, който седи зад компютъра си и работи, докато пред него идват колеги да го питат въпроси във връзка с работата. Тази картина не само излъчва професионализъм и работна атмосфера, но и подчертава важността на екипната работа и сътрудничеството в офиса.

Служителят, който е изобразен на сцената, е представен с уморен и ангажиран вид, като работи внимателно върху своите задачи. Той е фокусиран и ангажиран с работата си, но е видно, че е привлечен от въпросите и проблемите на своите колеги. Позицията му е концентрирана и самоуверена, като подчертава професионализма му и способността му да се справя с различни предизвикателства.

Колегите, които се обръщат към него с въпроси са изобразени с усмивки на лицата си и се приближават с внимание и съобразителност. Те като се опитват да се свържат с него за съдействие и помощ. Изобразени са с изрази на загриженост и интерес, като се стремят да получат необходимата информация и ръководство от него. Интеракцията между тях подчертава важността на сътрудничеството и обмена на знания в екипа.

Тази картина от камъни “Подарък за колега в офиса” е символ на ефективността и ефикасността в работата, както и на взаимодействието и сътрудничеството между колегите. Тя е подарък, който изразява уважението и благодарността към колегата за ангажимента и приноса му към общата работа в офиса.

Оригинална картина “Подарък за колега в офиса”, с която ще усмихнете Ваши колеги. Идеален подарък за всеки професионалист, който цени екипната работа и взаимодействието в работната среда. Тя е символ на общата цел и усилията, които водят до постигане на успех в работата и постигане на целите на екипа. Времето за шегички и смях, никога не е излишно в една динамична работна среда. Чудесен подарък да внесете добро настоение на работното място 🙂

Може да разгледате други подаръци подходящи за колеги и приятгели: “Подарък за мотористи” , “Подарък за жена готвач” , „Подарък за футболист“

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за колега в офиса”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *