Разпродажба!

Подарък за полицай

65,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за полицай. Картината се изпраща в кутия.

Описание

Картината “Подарък за полицай” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява оригинален подарък за полицай. Композицията изобразява полицай, който преследва крадец, обрал къща току що.

На картината от камъни е представена драматична сцена, в която полицай в патрулнираща кола гони престъпник, който току-що е откраднал пари от къщата на жена. Това е образ, който излъчва напрежение и драматизъм, като разкрива вълнуващата борба между закона и престъпността.

Полицаят е представен в центъра на сцената, каращ колата си с бърза скорост, докато преследва престъпника. Ръката му е на волана на патрулната кола, готов да приложи всички необходими мерки за задържане на престъпника.

Престъпникът, който е целта на преследването, е изобразен с бързи и енергични движения. Той тича по улицата облечен в черни дрехи. Връката си държи сумата пари, която току-що е откраднал от къщата на жена. Опитва се да избегне ареста на полицая, който му предстои.

На фонът на картината е нарисувана оплашена жена, която вика за помощ, което подчертава напрежението и опасността на сцената.

Тази картина от камъни “Подарък за полицай” е не просто изображение – тя е символ на борбата за закон и ред в обществото. Тя е напомняне за важността на полицейската служба и нейната роля в предпазването на гражданите от престъпността и нарушенията на закона.

Картината от камъни с полицай в патрулна кола, който гони престъпника, е символ на решителността и ангажираността на полицията в борбата с престъпността. Тя е подарък, който изразява уважението и благодарността към хората, които се жертват за да защитават обществото от престъпността и нарушенията на закона.

Изключително отговорна професия, която те среща с палитра от хора и житейски истории. С този уникален подарък, можете да изразите благодарност за доблестните усилия, неимоверния труд и професионализъм на всички полицай.

Може да разгледате други подаръци подходящи за мъже: “Подарък за надзирател” , „Подарък за охранител“ , „Подарък за рибар“

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за полицай”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *