Подарък за охранител

120,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за охранител. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината „Подарък за охранител“ е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Изработването на подобна картина изисква търпение, внимание към детайлите и креативност. Това уникално изкуство представлява комбинация от естетика, природа и човешка топлина, което прави подаръка особено значим за получателя.

На картината се разгръща спокойна и изключително живописна сцена, на която присъства охранител, наблюдаващ децата, които се забавляват и играят. Фонът създава усещане за свежест и жизненост, което придава на атмосферата радост и щастие. Тази уникална сцена предлага интересна комбинация от безопасност и игривост.

Охранителя е символ на защитата и безопасността, осигурявайки увереност в средата за игра на децата. Неговото присътствие придава на картината усещане за ред и контрол, докато той стои в тиха хармония с околната среда

Децата са изобразени в различни позиции, забавлявайки се с игри и активности. Техните ярки усмивки и енергични жестове създават вълнуващ контраст със спокойствието на двора. Изглежда, че децата са погълнати от своите игри, които оживяват картината с радост и непринуденост.

Децата са изобразени, как играят с вълнение и ентусиазъм, забавлявайки се и участвайки в игрите. Те се смеят и веселят, като се наслаждават на свободното си време и възможността да се движат и играят на открито. Игрището е оживено с техния вълнуващ глас и енергия, като се усеща радостта и щастието на детството.

Картина от камъни „Подарък за охранител“ представлява уникален и персонализиран подарък, който може да се изложи в дома, офиса на охранителя или в самата детска градина. Това е начин да се добави уют и красота към обстановката и да се напомни на охранителя за важността на неговата работа.

Уникалната картина „Подарък за охранител“ представляваща хармония между безопасността и детската радост в красива и неповторима образна композиция.

Може да разгледате други подаръци подходящи за мъже: “Подарък за полицай” , “Подарък за музикант” , „Подарък за футболист“

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за охранител”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *