Подарък за рибар

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за рибар. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината „Подарък за рибар“ е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета.

На картината от камъни се представя една вълнуваща сцена, която е идеален подарък за рибар – символ на спокойствие, приключение и връзка с природата. Тя е пълна с магия и вълнение, което прави този подарък идеален за всеки, който обича риболова. Уникалната творба е среща с красотата на природата и приключенията.

Оригинална картина, която отразява удивителна сцена в планински район, където рибар използва своята страст и умения, за да лови риба в уединено и природно обкръжение. Мястото, където се намира рибарят, е символ на отдих и релаксация. Въздухът е пропит с мириса на свежа трева, създавайки изключително хармонично и вълнуващо изживяване. Обстановката е пронизана с усещането за свобода. Всяко камъче е уникално по своя начин, като предлага богатство от нюанси и форми, които обогатяват визията на картината.

В центъра на картината „Подарък за рибар“ е изобразен рибарят с въдица в ръка. Ловецът на риба излъчва спокойствие. В очите му се отразява усещането за хармония и удовлетворение от близостта към природата. Той е облечен в естествени тонове, които се съчетават с енергията на природата. Рибарят е символ на търпение, упоритост и връзка с природата.

Уловената риба в картината е изобразена с детайли и реализъм, като се съчетава перфектно с природната среда.

Този момент на уединение и хармония с природата предлага на наблюдателя възможността да се потопи в красотата на планинския свят и емоцията от риболова в спокойна и вдъхновяваща обстановка. Картината от камъни на рибар може да бъде изложена в дома, офиса или като част от колекция. Тя не само е декоративен елемент, но и представлява уникално изкуство, което може да внесе красота и вдъхновение в живота на хората около нея. Зарадвайте любим човек с уникална картина „Подарък за рибар“.

Може да разгледате други подаръци подходящи за мъже: „Подарък за моторист“ , „Подарък за футболист“ , “Подарък за музикант”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за рибар”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *