Подарък за Рождество Христово

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за любими хора. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Подарък за Рождество Христово е картина рисувана с ръчно подбрани речни камъчета.

Уникална картина, която е красив и вълнуващ подарък за Рождество Христово. Съчетавайки естетиката на камъните с магията на празника, този подарък не само ще радва сетивата на получателя, но и ще пренесе усещането за топлина, мир и радост, характерни за празничния сезон.

Изображението на Рождество Христово включва важни символи и сцени от празника. В ясла са изобразени Иисус Христос, Дева Мария и Йосиф. Други символи са ярката витлеемска звезда, ангели и животни, за да се създаде пълната атмосфера на празника.

Освен това, подаръкът може да бъде персонализиран спрямо предпочитанията на получателя или специфичната тематика, която би искал да види в изображението.

Символиката на камъните също е включена в дизайна на картината. Различните цветове и форми на камъните представляват различни аспекти на празника – от топлите тонове, които символизират любов и радост, до студените оттенъци на синьото, които представляват спокойствие и тишина.

В центъра на тази уникална композиция е изобразен Иисус Христос в каменните ясли. Света Богородица е изпълнена с нежност и благоговение, а Йосиф стои умиротворен и изпълнен с отговорност и преданост. В допълнение, са нарисувани бик и камила, представяйки традиционен елемент към сцената.

Ясната звезда, привлича вниманието и служи като ориентир към рождествения момент. Отразявайки светлината на новосъздадения месия, звездата добавя блясък и магия на цялата сцена. Каменните ангели стоят внимателно със своите разперени крила, предавайки чувство на благословение и защита.

Уникалната картина предава красотата на този светъл и свещен момент, като съчетава природната изящност на камъните с духовната сила на Рождество Христово.

Всяко камъче е внимателно подредено и залепено, за да се създаде хармонично и естетично приятно изображение. Добре избраният подарък за Рождество Христово е не само красиво изкуство. То е трайно и запомнящо се напомняне за значимия празник.

Може да разгледате други подаръци подходящи за празника: “Подарък за Коледа” , Подарък “Рождество Христово” , “Подарък за Рождество”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за Рождество Христово”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *