Подарък за учител по народни танци

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за учител по народни танци. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината „Подарък за учител по народни танци“ е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета по индивидуален проект. Представлява оригинален, индивидуален подарък за хореограф. Композицията изобразява мома и момък, които танцуват народен танц на поляна.

На платното от камъни се разкрива вълнуваща сцена, където мъж и жена, облечени в прекрасни народни носии, танцуват сред полето. Техните движения са грация. Тяхната енергия – непрекъсната и непокътната.

Мъжът и жената са като герои от приказка, чийто танци събуждат душата на полето и привличат вниманието на всички около тях. Техните народни носии са като красива картина, разкриваща традициите и културата на народа. Мъжът е облечен в бяла риза и черни панталони. Докато жената се появява с червена рокля, украсена със символични мотиви и богати шевици.

Полето, възпявано с богатство на зеленина и цветя, е като платно, което изразява живота и енергията на природата. Във въздуха се усеща мирисът на свободата и радостта, които са в основата на техния танц.

Тази картина от камъни е повече от просто подарък – тя е символ на красотата и вълшебството на народната култура и традиции. Тя е напомняне за връзката между хората и природата, която може да бъде изразена чрез изкуството на танца. Този подарък е знак на признателност и възхищение към учителя по народни танци, който пренася тази красота и вдъхновение на своите ученици. Тя е олицетворение на топлите спомени и ценни моменти, които той е споделил с тях през годините на своето преподавателско приключение.

Тази картина е уникален подарък за учител по народни танци. Любителите на това изкуство танцуват ръка до ръка, сърце до сърце. Всеки докоснал се до тази магия е пленен за цял живот.

Ще зарадвате Вашите близки и познати с един индивидуален подарък за учител по народни танци, който ще им остане мил спомен и дори на старини, когато погледнат картината ще заиграва тяхното сърце. 😊

Може да разгледате други подаръци подходящи за танцьори: „Подарък за хореограф“ , „Подарък за хореограф по народни танци“ , “Подарък за танцьори”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за учител по народни танци”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *