Подарък за Никулден

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за Никулден. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината „Подарък за Никулден“ е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява живописна сцена, където главният герой, Ники, се наслаждава на традиционното българско празнично угощение.

Картина от камъни, като подарък за Никулден, е уникално и символично изражение на традициите и красотата на българския обичай. Никулден е важен православен празник, посветен на свети Николай Чудотворец, който е покровител на моряците, рибарите и търговците.

На картината Ники е изобразен седнал на маса, пред която гледа футболен мач с интерес и ентусиазъм. Зимата често е свързана със спортни събития и зимни забавления, като гледане на футбол един от тях. Мъжът e изобразен с интерес и вълнение, докато наблюдава играта и се наслаждава на вълнението на момента. Лицето му излъчва радост от играта. Ръцете му са насочени към шарана, който е изискана част от традиционното меню за Никулден. Шаранът и червеното вино подчертават важността на традиционната българска кухня по време на този празник. На стената има закачен тематичен часовник във формата на бус, а до Ники има елха със закачливо пожелание.

Снегът, който вали навън създава топла и уютна атмосфера в дома. Той е символ на зимния сезон и засилва усещането за празнично настроение и радост. Това изображение придава чувство на спокойствие и уют, което е характерно за зимния период и празниците.

Оригинална картина съчетаваща футболното вълнение, вкусната трапеза и топлината на традициите, предлагайки гледка в един уникален и празничен момент. Когато подаръкът бъде представен на получателя, той ще бъде възхитен от уникалната идея и изработката на картината от камъни, като ще се наслади на красотата и символиката, която носи тя. Този „Подарък за Никулден“ може да бъде оценен и ценен през цялата година, като представлява връзката между вярата, традициите и красотата на природата.

Може да разгледате други подаръци подходящи за мъже: “Подарък за зъболекар” , „Подарък за моторист“ , „Подарък за рибар“

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за Никулден”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *