Подарък за зъболекар

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за зъболекар. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за зъболекар” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява уникален и вдъхновяващ подарък, който отразява неговата професионална ангажираност и грижа към пациентите си.

На картината е изобразен зъболекарят, който с внимание и прецизност извършва процедурата върху устата на пациентката си. Той е представен с инструментите си за лечение на зъби, които използва с неговия дългогодишен опит. Лицето му изразява увереност и професионализъм, докато се грижи за здравето и красотата на усмивката на пациентката си.

Пациентката е нарисувана в релаксирана поза, докато получава процедурата от зъболекаря си. Той и осигурява комфорт и увереност с неговите умения.

Фона на картината е изобразен в приятни и уютни цветове, които създават атмосфера на спокойствие и доверие в зъболекарския кабинет. Меките тонове на синьо подчертават чувството за релаксация и увереност, които пациентката изпитва докато е под грижите на зъболекаря си.

Камъните, използвани за създаването на картината, са избрани внимателно, за да представят разнообразие от текстури и цветове, които отразяват красотата и сложността на усмивката. Твърдите и текстурни камъни са символ на здравината на зъбите.

Тази персонална картина от камъни “Подарък за зъболекар” е не просто подарък. Тя е благодарност и уважение към мъжа, който се грижи за здравето и красотата на усмивката на пациентките си. Тя е напомняне за важността на неговите умения и ангажимента му към медицинската грижа, която той предоставя всеки ден.

Оригинален подарък за зъболекар, с който да зарадвате любимия Ви доктор и да му благодарите за добре свършената работа. Със сигурност ще го усмихнете и ще внесете уют в кабинета му. С този нестандартен подарък, ще се превърнете в любумия му пациент. Зарадвайте любимия доктор с индивидуален с картина от камъчета.:)

Може да разгледате други подаръци подходящи за лекари: “Подарък за жена зъболекар” , “Подарък за акушер-гинеколог” , “Подарък за фармацевт”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за зъболекар”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *