Подарък за 70 годишен юбилей на жена

55,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък юбилей на жена. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината „Подарък за 70 годишен юбилей на жена“ е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Със своята естетика и символичност, художествената творба е не само прекрасен декоративен елемент, но и дълготраен спомен.

Картината от камъни е прекрасен подарък, който отразява топлота и спокойствие на село. На изображението е нарисувана девойка, която нежно храни с житце малка кокошчица. Този сценичен момент придава на уникалната картина усещане за топлина, грижа и обич.

Изобразени са още слънце, цветя, къщички и храсти. Каменните къщички придават на сцената усещане за традиционна атмосфера и уют. Зелената природа е символ на живота и обновлението, като създава атмосфера на спокойствие и хармония. Синьото небе придава усещане за безкрайност и свобода. Съчетано с природата, създава идеалната картина.

Всеки детайл на творбата е внимателно изработен и подбран, за да предизвика усещане за радост и благополучие. Сцената на селския пейзаж представлява момент от ежедневието на жената, който е напълно в съответствие с духа на традициите в миналото. Тази специална картина е идеален подарък за 70 годишен юбилей на жена, който ще и напомни за красотата и спокойствието на селския живот.

Със своята естетика и символичност, произведението е не само декоративен елемент, но и израз на вълнуващи и незабравими моменти от живота на получателя. Този подарък е знак на внимание и обич, който ще бъде ценен и оценен през целия живот.

Тази чудесна илюстрация е свързана с българския фолклор. Същността на фолклора е творчеството, изкуството и традициите, които са неделима част от българския народ.

Картината е на стойка, което я прави перфектна за изложба в дома на получателя. Тя може да бъде позиционирана на видно и достъпно място, за да може всеки да се наслади на красотата и символиката на произведението.

Може да разгледате други подаръци подходящи за жени: „Подарък за жена за рожден ден“ , „Подарък за жена на 50“ , “Подарък за Цветница за жена”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за 70 годишен юбилей на жена”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *