Подарък за жена зъболекар

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за зъболекар. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за жена зъболекар” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява неповторим момент от медицинската практика, който носи със себе си съчетание от спокойствие и доверие. Сцената разкрива зъболекар, който внимателно и професионално обслужва своя пациент.

Този оригинален подарък зъболекар с пациент не е просто произведение на изкуството, а истинска похвала на връзката между медицинския специалист и пациента. Тя излъчва уважение към здравната професия и важността на добрите отношения между лекар и пациент. Тя би била идеално допълнение към медицинския офис или стаята на зъболекаря, придавайки топлина и професионализъм. Символ на надежда и доверие, който дава на всеки пациент увереност, че техните зъби са в най-добри ръце.

Пациентът е изобразен на картината в релаксираща поза, докато получава процедурата. Той е представен с отворена уста и зъболекарката внимателно извършва процедурата, като му осигурява удобство и увереност с нейните умения.

Фона на картината е изобразен в спокойни и уютни цветове, които създават атмосфера на комфорт и безопасност в зъболекарския кабинет. Меките нюанси подчертават чувството за успокоение и доверие, което пациентите чувстват, докато са под грижите на зъболекарката.

Като подарък за жена зъболекар, тази картина от камъни е израз на благодарност и признателност към неговата работа и ангажимент. Тя е не само красиво изображение, но и напомняне за важността на грижата за устното здраве и за важността на професионализма в зъболечението.

Тази картина “Подарък за жена зъболекар” е нещо, което зъболекарят ще цени и ще пази като спомен за своите постижения и принос към здравето на своите пациенти. Тя е символ на приятелство и благодарност, който ще оцени всеки, който я получи като подарък. С този нестандартен подарък, ще се превърнете в любумия му пациент. 🙂

Може да разгледате други подаръци подходящи за лекари: “Подарък за зъболекар” , “Подарък за акушер-гинеколог” , “Подарък за фармацевт”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за жена зъболекар”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *