Подарък за акушер-гинеколог

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за акушер-гинеколог. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за акушер-гинеколог” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Този проект представлява емоционален и символичен подарък за лекаря, който се грижи за женското здраве и благополучие. Акушер-гинекологът се грижи и за безопасното пристигане на бебето на света. Изобразена е като фигура от камъни с нежни и внимателни движения.

Уникална картина от камъни “Подарък за акушер-гинеколог”, представлява изключително подходящ подарък на признание и благодарност към нейната професионална ангажираност и емпатия към пациентите си. Тази картина е символ на възхищението и уважението към жените, които работят в този високо отговорен медицински сектор.

В центъра на картината са изобразени лекарката, която предава бебето на гордия татко. Като част от картината, бащата е изобразен с ръце протегнати към детето, готов да го приеме и да му подаде първите си бащински ласки. Изразът на неговото лице е изпълнен с радост и вълнение. Той гледа към бебето с непоколебима любов и преданост. Щастливата майка държи в ръцете си своето малко момиченце. То държи букет с цветя, а големите батковци са приготвили специални балони с послание за прекрасната докторка.

Фона на картината е изобразен в топли, приятни цветове, които създават атмосфера на спокойствие и уют. Меките нюанси лилаво добавят допълнителна нотка на удовлетворение и хармония към сцената.

Тази уникална картина “Подарък за акушер-гинеколог” е не само творческо изкуство, но и силно личен и емоционален жест към акушер-гинеколога, който има голямо значение в живота на семейството. Тя изразява признателността, която се чувства към лекаря, който предоставя медицинската грижа и подкрепа. Този специален подарък е вдъхновяващ и зарежда с положителни емоции. Тази картина ще бъде винаги съхранявана с грижа и възхищение, като напомняне за този незабравим момент в живота на семейството.

Може да разгледате други подаръци подходящи за лекари: “Подарък за акушерка” , “Подарък за фармацевт” , “Подарък за зъболекар”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за акушер-гинеколог”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *