Подарък за акушерка

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за акушер-гинеколог. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината от камъни “Подарък за акушерка” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява сцена в акушерския кабинет. Тя е един нежен и вълнуващ подарък за акушерката, който отразява важната роля на професионалния медицински персонал в момента на раждането на бебето.

На картината може да се види майката, която чака бебето с нетърпение и вълнение, докато акушерката я преглежда и осигурява нужната грижа и подкрепа по време на процеса на раждане.

Докторката е символ на професионализма и експертността, която е необходима в този момент от събитието. Тя е фокусирана върху своята работа, като внимателно наблюдава процеса и осигурява необходимата подкрепа и грижа за майката.

Върху видеозоната на картината се вижда бебето, което е символ на новия живот, който ще се роди. Този момент е един от най-специалните и вълнуващи моменти в живота на всяка жена. Aкушерката е тази, която е на първата линия, за да го приветства на света.

Фона на картината е изобразен с нежни и успокояващи цветове, които подчертават атмосферата на спокойствие и уют в акушерския кабинет. Меки тонове на зелено, заедно с топли нюанси розово, добавят допълнителен комфорт и хармония към сцената.

Камъните, използвани за създаването на картината “Подарък за акушерка”, могат да бъдат представени в нежни и естествени цветове, които подчертават естетиката на сцената и добавят уникален характер и текстура към образите на акушерката и майката.

Тази картина от камъни “Подарък за акушерка” е не просто подарък, а истинско произведение на изкуството. То носи със себе си силата и красотата на раждането на новия живот. Тя е напомняне за важността на работата и ангажимента на акушерките, които всеки ден правят чудеса в помощ на майките и бебетата им. Зарадвайте любимия доктор с индивидуален с картина от камъчета.

Може да разгледате други подаръци подходящи за лекари: “Подарък за зъболекар” , “Подарък за фармацевт” , “Подарък за акушер-гинеколог”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за акушерка”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *