Подарък за учителка в детската градина

120,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за детска учителка. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за учителка в детската градина” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява оригинален подарък за учителка. Композицията изобразява група дечица с техните любими учителки.

В тази вълнуваща картина от камъни се изобразяват две учителки, които се грижат за децата около тях. Фигурите на учителките са представени с нежни и деликатни черти, които отразяват топлотата и добротата им. Децата са изобразени с ярки цветове, които излъчват радост и енергия.

Учителките са символ на образованието и забавлението, което са предоставили на своите ученици. Те са готови да помогнат и да подкрепят всяко едно от тях в техния учебен процес.

Децата се веселят и играят с усмивки на лицата си, като се наслаждават на времето, което прекарват с учителките си. Те са символ на бъдещето и на надеждата и са готови да учат и да растат под ръководството на своите грижовни учители.

Тази картина от камъни “Подарък за учителка в детската градина” е не само подарък за учителка, но и израз на благодарност и признание. Тя е нещо, което ще съхраняват като спомен за специалните моменти прекарани с учениците си. За влиянието, което оказват в техния живот.

Тази картина е символ на образованието и на ученическите постижения, които учителката помага да се постигнат. Тя е напомняне за важността на училището в живота на всяко дете, и за значението на учителите, които ги наставляват и ги водят през този път. Картината “Подарък за учителка в детската градина” е не само красиво изкуство, но и символ на връзката между учителката и нейните ученици, както и на важността на образованието в живота на всеки един от нас.

Оригинален подарък, който ще остане вечен спомен за най-добрите учителки. С този уникален подарък, можете да изразите благодарност, уважение и признателност за любовта и грижите, които са полагали неуморно.

Може да разгледате други подаръци подходящи за учителка: “Подарък за 8-ми март за госпожа” , “Подарък за учител” , “Подарък за учители”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за учителка в детската градина”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *