Подарък за учителка

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за учителка. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за учителка” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява оригинален подарък за учителка. Композицията изобразява детска учителка с дечица, които играят на площадката. Картината е символ на образованието, играта и взаимодействието между учителя и учениците. Тя е прекрасен подарък, който отразява признателността и благодарността към учителката за нейната важна роля в развитието и образованието на децата.

Учителката е представена като фокусен пункт, който привлича вниманието на децата с ентусиазъм и уважение. Тя стои на двора, гледайки с усмивка как децата се забавляват и развиват. Детската градина във фона на картината създава обстановка на радост и игривост. Това е символ на образователния процес и забавление, които се случват всеки ден в този уникален учебен простор.

Децата са изобразени, докато се забавляват на двора, като всяко едно от тях има своята игра или занимание. Едно момиченце е представено, като скача на въже с радост и енергия, докато други две момчета ритат топка с веселие и удоволствие.

Камъните, използвани за изработването на картината, са подредени така, че да представят контурите на учителката, децата и околната среда на двора. Цветовете и текстурите на камъните добавят допълнителна дълбочина и живост на картината.

Оригинален подарък за учителка, който ще остане вечен спомен на първата детска учителка на Вашето дете. С този уникален подарък, можете да изразите благодарност, уважение и признателност за любовта и грижите, които е полагала неуморно.

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за учителка”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *