Подарък за фермер

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Представлява израз на почит към труда на фермерите. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината „Подарък за фермер“ е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета.

Тази удивителна картина от камъни е живописна сцена от селското стопанство. Тя пренася усещането за мир и спокойствие в селския живот. Обединява различни елементи на фермерския пейзаж, включително фермер с трактор и домашни животни, предоставяйки едновременно гледка към процеса на селското стопанство и красотата на природата. Тази картина „Подарък за фермер“ е символ на усилията и ангажимента на фермерите към земята и животните, които отглеждат. Композицията изобразява фермер, който кара трактор и събира сено в ремаркето, а на заден план са нарисувани животните от фермата – овчица, петел и куче.

В средата на картината се намира фермерът, който управлява трактора си. Той е изобразен с камъни, образуващи контурите на тялото му. Фермерът седи на трактора си, каращ го по полето, готов да отглежда и обработва земята си. Тракторът, който той шофира, е представен с прецизност, като символ на селското стопанство и земеделската дейност. В околностите на фермера и трактора се намират домашни животни.

Кучето е символ на верността и приятелството между човека и животните. Петелът, който стои наред с другите животни в обора, е символ на жизнеността и силата на природата. Той е стъпил на оградата, като гледа с внимание към околната среда. Овцата е символ на благополучието и изобилието, което носи селското стопанство. Тя се наслаждава на свободата и пространството на полето. Животните са изобразени с живописни цветове и текстури, които придават реализъм и жизненост на сцената. Домашните животни допълват пейзажа и създават усещане за живот и активност в селската обстановка.

Уникалната картина „Подарък за фермер“ напомня за важността на земеделските усилия и близостта към природата. Тя е идеален декоративен елемент за къща на село, който придава уют и топлина на пространството. Тази художествена творба е израз на почит към селската общност и труда на фермерите.

Може да разгледате други подаръци подходящи за мъже: „Подарък за рибар“ , „Подарък за футболист“ , “Подарък за полицай”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за фермер”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *