Подарък за семейство на море

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за семейства и приятели. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината „Подарък за семейство на море“ е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява оригинален подарък за всички, които обожават летните месеци и морето. Композицията изобразява майка и баща седнали върху плажната хавлия под чадъра, радвайки се на своите деца, които се забавляват във водата.

„Подарък за семейство на море“ е картина от камъни, която изобразява красива, семейна идилия, пълна с радост и уют. Мъжът и жената се наслаждават на слънчевите лъчи и морския бриз. С удоволствие наблюдават децата им, които се забавляват в морето.

Момиченцето им плува с пояс, което е символ на безопасността и защитата, която родителите му му предоставят. То е усмихнато и се радва на времето, прекарано във водата, като се чувства свободно и спокойно.

Момчето им е пълно с ентусиазъм и радост, като се наслаждава на адреналиновата почивка, която му предоставя карането на джет.

В далечината се вижда красивият хоризонт на морето, който е пълен с обещание за нови приключения и открития. Семейството е заобиколено от красотата на природата и се наслаждава на моментите, прекарани заедно в тази прекрасна обстановка.

Камъните, използвани за създаването на картината, придават текстура и естетика, които я правят уникална и привлекателна. Те са символ на стабилност и издръжливост, които са съществени качества за семейството.

Тази картина от камъни „Подарък за семейство на море“ представлява идеален начин да се напомни за прекрасните моменти от лятната ваканция. Да се съхрани тяхната красота и вдъхновение. Тя може да бъде прекрасен подарък за хора, които обичат морето и плажните изживявания. Това е изкуствено произведение, което носи със себе си радостта и свободата на детството и летните дни на брега на морето.

Този оригинален подарък е рисуван с много любов, за едно мило семейство. Зарадвайте и Вие любимите си хора с индивидуален подарък 🙂

Може да разгледате други подаръци подходящи за семейства: „Подарък за цялото семейство“ , “Подарък семейство в Чикаго” , “Подарък за семейство с бебе”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за семейство на море”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *