Подарък за футболист

55,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за любимия, приятел или колега. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината „Подарък за футболист“ е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета.

Представлява оригинален, индивидуален подарък за скъп човек. Композицията изобразява футболист, който носи детайлно изработен футболен екип и бутонки, които придават допълнителен реализъм на творбата. Картината от камъни „Подарък за футболист“ е пълна с енергия и динамика, която прави този подарък идеален за всеки футболен ентусиаст. Той е среща с великолепието на играта и символ на вълнението и страстта, които я заобикалят.

Камъните, използвани за създаването на картината, са подбрани с грижа и внимание към техните цветове и текстури. Това придава на произведението хармония и баланс. Разнообразието от цветове и нюанси в камъните създава интересен визуален ефект и добавя дълбочина към творбата.

Футболистът на тази картина е като герой, който се бори за победата и величието. Неговият постоянен стремеж към успеха и неутолимата му жажда за победа го правят идеален образец за вдъхновение за младите футболисти.

Футболистът е изобразен във величествената си поза, с увереност и доминиране. Той стои прав, готов да се изправи пред предизвикателствата на играта. Готов е за следващата игра или действие. Стадионът, в който се намира, е като символ на сцената за неговите постижения и триумфи.

Тази картина е не само изящно изкуство, но и символ на страстта и предаността към спорта, които се сплотяват във всяка игра на футбол. Тя е идеално допълнение към интериора на всеки футболен ентусиаст или ценител на изкуствата, който желае да добави елемент на уникалност и индивидуалност в своя дом или офис.

Тази картина „Подарък за футболист“ е нещо, което футболистът ще цени като спомен за своите постижения. Тя е символ на приятелство и подкрепа, който ще бъде ценен подарък за всеки, който я получи като израз на признание за техния труд. Уникален подарък за рожден ден на мъж, който измислихме заедно с негов колега.

Може да разгледате други подаръци подходящи за мъже: „Подарък за фермер“ , “Подарък за зъболекар” , “Подарък за надзирател”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за футболист”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *