Подарък за годишнина от сватба

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за хора, които обичат морето. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината „Подарък за годишнина от сватба“ е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Тази вълнуваща картина представлява морска гледка, която вдъхновява с магията и спокойствието на морето. Композицията изобразява мъж и жена, които се любуват на безкрайното синьо море.

Подарък за годишнина от сватба – картина от камъни, представлява уникална идея, която ще запечата специалния момент на тяхната любов и общ живот. Те са се развивали заедно, като всяко преживяване и изживяване им е оформило характера и връзката.

Всяко едно камъче в картината е уникално по себе си. Картината е символ на тяхната връзка. Морето, което обгръща хоризонта, е символ на безкрайността на техните чувства. Слънцето, което изгрява над хоризонта, е символ на нови начални и светли бъдещи перспективи. На надеждата и светлината, която те носят един на друг в трудните моменти. Лодката, плаваща върху морските вълни, е символ на техните заедно преживяни приключения, постижения и пътувания. Всяко камъче, използвано за изграждането на картината, представлява късче от тяхната история.

Този подарък за годишнина от сватба има значителна емоционална стойност. Той е нещо уникално и създадено с голямо внимание към детайлите. Той не само ще украси техния дом, но и ще им донесе радост и щастливи спомени всеки път, когато го видят.

Подаръкът може да бъде поставен на заслужено място в техния дом – в хола или спалнята, където ще им служи като напомняне за техните общи моменти и връзка.

В крайна сметка, тази чудесна картина от камъни е символ на тяхната връзка и обещание за бъдещето.

Зарадвайте и Вие любимите си хора с оригинален, персонален подарък, с който да ги вдъхновите и да се почувстват ценени и обичани 🙂

Може да разгледате други подаръци подходящи за семейни двойки: “Подарък за влюбени” , Подарък за нея “Любовта е във въздуха” , „Подарък за мъж и жена“

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за годишнина от сватба”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *