Подарък за футболен фен

55,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за любимия, приятел или колега. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината „Подарък за футболен фен“ е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява оригинален, индивидуален подарък за мъж. Композицията изобразява футболен фен на стадион, чакащ да излезе любимият му отбор и да се наслади на играта.

Картината от камъни, представляваща подарък за футболен фен на Реал Мадрид, е истинско проявление на предаността към любимия отбор. Този подарък изобразява момент от вълнуващото очакване на мача на стадиона, където фенът изживява емоции и ентусиазъм, чакайки да види своя отбор в действие.

На фона на футболното поле и гледката към трибуните, картината разкрива футболен фен, който е в очакване на излизането на Реал Мадрид на терена. Той е облечен в клубните цветове и държи в ръцете си шал на отбора. Въздухът е пропит с атмосфера на вълнение и нетърпение, а фенът изглежда напълно посветен на своя отбор.

Фокусът на картината е върху фена, който с нетърпение гледа към игрището и очаква да види любимия си отбор в действие. Изобразяването на инициалите на Реал Мадрид върху шала му е символ на неговата страст и вярност към клуба.

Картината „Подарък за футболен фен“ носи силно послание за връзката между футболните фенове и техните отбори. Тя излъчва ентусиазъм, страст и преданост, които са важни за футболната култура и общност. Тази картина не е просто подарък за фен на Реал Мадрид, а символ на общата страст към футбола и любовта към клуба.

Тази картина е уникален подарък за рожден ден на мъж, който измислихме заедно с неговата съпруга. Много се забавлявах докато я рисувах, а още повече се зарадвах след като разбрах как е реагирал той. Смял се е от сърце, подскачал е от радост и я закачил на видно място в техния дом.

Тези емоции, които предизвикват у хората, индивидуалните подаръци измислени и създадени с много любов ме правят щастлива и удовлетворена.

Може да разгледате други подаръци подходящи за мъже: „Подарък за ловец“ , “Подарък за зъболекар” , „Подарък за хореограф“

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за футболен фен”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *