Подарък за фармацевт

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за фармацевт. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за фармацевт” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Уникална картина, която представлява нежен и вдъхновяващ момент от работата на фармацевтите. Тя е идеален образец за визуално изразяване на професионалната отговорност и грижа, която фармацевтите имат за здравето и благосъстоянието на хората. Композицията изобразява мъж в аптека, който пазарува лекарства от любезните фармацевтки.

На картината от камъни е изобразен живописен момент от ежедневието на фармацевтите в тяхната аптека. Тя служи като символ на грижата за здравето на обществото. Две фармацевтки са показани, като помагат на клиент, който идва за лекарства и съвети.

Една от фармацевтките е изобразена, докато се консултира с клиент, предоставяйки му информация за лекарствата, които той търси. Нейният израз на лицето отразява внимание и грижа за нуждите на клиента. Тя се стреми да му предложи най-добрите решения за неговото здраве. Втората фармацевтка е изобразена, докато проверява в компютъра лекарствата, които са написани на рецептата. И двете демонстрират професионализъм в своята работа.

Фона на картината представлява атмосферата в аптеката – уютна и професионална. Рафтовете с лекарства и други медицински продукти, създават усещане за разнообразие на наличните артикули.

Тази картина от камъни “Подарък за фармацевт” е не просто подарък. Тя е истинско изрзяване на благодарност към фармацевтите, които посвещават своето време и усилия, за да помогнат на тези, които се нуждаят от медицинска грижа. Картината е напомняне за важността на техния принос към обществото и за значението на тяхната професионална грижа за здравето на всеки клиент.

Тази чудесна картина “Подарък за фармацевт” е почит към професионализма и отдадеността на фармацевтите. Те играят важна роля в здравеопазването и предоставянето на правилни и ефективни лекарства на хората. Тя може е идеален подарък за фармацевти и медицински специалисти, като ги вдъхновява да продължават с най-високите стандарти на грижа за пациентите.

Картината е индивидуален подарък, рисувана по повод откриване на аптека в град Пазарджик.

Може да разгледате други подаръци подходящи за различни професии: “Подарък за жена готвач” , „Подарък за хореограф“ , “Подарък за колега в офиса”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за фармацевт”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *