Подарък за детска учителка

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за детска учителка. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за детска учителка” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява оригинален подарък за учителка. Композицията изобразява детска учителка с дечица на площадката, които играят на дама.

Картината от камъни “Подарък за детска учителка” е символ на връзката между учителката и нейните ученици, както и на важността на играта и забавлението в образователния процес. Тя е израз на приятелство и сътрудничество между учителя и учениците. Този подарък e не само красиво изкуство. Той е вдъхновяващо послание за учителската професия и значението на играта в образованието на децата.

Изработването на картина от камъни е креативно изкуство, което може да превърне всяка сцена във вдъхновяващо произведение. В този случай, Ви представям една картина подарък за детска учителка, вдъхновена от живота на детска учителка на площадката, където тя работи с децата, които играят на дама.

Сцената е жива и пълна с енергия. Картината представлява учителката, заобиколена от деца, които са обединени в игра на дама. Децата са въодушевени от играта, която развива стратегическото си мислене и социалните им умения. Всяко дете е уникално и има своя стил и израз, което придава на картината живот и разнообразие. В центъра е учителката, която се усмихва и се грижи за децата с любов и внимание.

Уникалната картина, изобразяваща детска учителка и нейните ученици, играещи на дама, е символ на обогатяващото образователно преживяване, което тя създава за децата си. Това е не само подарък за нея, но и за цялата общност, която се възхищава на нейната ангажираност и любов към децата и техните учебни успехи.

Оригинален подарък за детска учителка, който ще остане вечен спомен на първата детска учителка на Вашето дете. С този уникален подарък, можете да изразите благодарност, уважение и признателност за любовта и грижите, които е полагала неуморно.

Може да разгледате други подаръци подходящи за учителка: “Подарък за 8-ми март за госпожа” , “Подарък за учителка в детската градина” , “Подарък за учители”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за детска учителка”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *