Подарък за жена готвач

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за готвач, шеф или кулинар. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за жена готвач” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява интересен, оригинален подарък за готвач. Композицията изобразява червенокоса професионалистка в кухнята, която приготвя богата трапеза от разнообразни вкусотии.

В тази картина на изкуството от камъни “Подарък за жена готвач”, се разгръща една история на вдъхновение и творчество. На платното е изобразена една жена с ярко червени коси, облечена в бяла готварска шапка и престилка, която се впуска в света на кулинарията с вдъхновение и страст.

Средата, в която тя готви, е кухня, изпълнена с топлина и уют. Стените са оцветени в нежен кремаво-бежов тон, който създава чувство за спокойствие и комфорт.

Говачката е изобразена като символ на кулинарния усет и домашния уют. Върху масата се намират кулинарни инструменти и хранителни продукти нарисувани от множество камъчета, в различни цветове. Съща така има готварска печка, а на заден план се намира стенен часовник в необичайна форма на пица. Този акцент привлича вниманието и добавя доза настроение и хумор в сцената. Всеки един от тях е изобразен с изключителна грижа за детайлите, като се вписва перфектно в атмосферата на уюта и удоволствието от готвенето. Това създава образ на работата на готвача и богатството на кухнята.

Чрез тази картина от камъни, художникът пренася зрителя в свят на красота и хармония, където всяко движение и всяко докосване са акт на творчество и вълшебство. Тук времето спира и всеки миг става вечен. Запечатан в камъни и вдъхновяващ ума и сърцето на всеки, който го срещне.

Ако искате да впечатлите готвач, шеф, кулинар или любител на готвенето, може да го направите именно с този нестандартен подарък за готвач. Мил спомен, който обогатява интериора на кухнята с уют и артистичност. Картината е идеален подарък за всеки кулинарен ентусиаст, който цени важността на кухнята и готвенето като израз на творчество и обич.

Може да разгледате други подаръци подходящи за готвачи и сладкари: “Подарък за сладкар” , “Подарък за готвач”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,3 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за жена готвач”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *