Подарък за 8-ми март за госпожа

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за учител. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за 8-ми март за госпожа” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява оригинален подарък за учителка. Композицията изобразява детска учителка с нейните любими ученици. Една картина от камъни, изобразяваща учителка, заобиколена от деца, е прекрасен начин да се изрази признателността и уважението към учителя и връзката й с учениците.

Красивата учителка е една душа, която се грижи за децата с любов и топлина. Децата, заобиколили я, са изпълнени с радост и ентусиазъм, като се наслаждават на игрите си на открито. Учителката е изобразена да държи две дечица за ръка, което е символ на нейната подкрепа и грижа за тях. Това представя доверчивата връзка между учителя и учениците, която е важна за развитието и образованието на децата. Всяка детайлност на картината – от пъстротата на балончетата до движението на децата на люлката – излъчва радост и веселие.

Като цяло, картината от камъни “Подарък за 8-ми март за госпожа” изобразяваща учителка и децата на вън, е символ на радостта и приключенията на детството, както и на важността на образованието и взаимодействието с учителя. Тя е прекрасен начин да се отбележи специалният момент и връзката между учителя и учениците в техния общо развиващ се път. Картината от камъни е красиво изкуство, но и личен и замислен подарък, който изразява благодарността и признанието към учителя за нейната роля в живота и образованието на децата. Тя е напомняне за връзката между учителя и учениците и за важността на образованието и взаимодействието в обществото.

Оригинален подарък, който ще остане вечен спомен на първата детска учителка на Вашето дете. С този уникален подарък за 8-ми март за госпожа, можете да изразите благодарност, уважение и признателност за любовта и грижите.

Може да разгледате други подаръци подходящи за учителка: “Подарък за учителка в детската градина” , “Подарък за учители” , “Подарък за госпожа”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за 8-ми март за госпожа”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *