Подарък за зъболекарка

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за зъболекар. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за зъболекарка” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява оригинален, индивидуален подарък за доктор.

Картина от камъни е прекрасен и уникален подарък за зъболекарка, който изразява признателността и благодарността Ви към нея за нейната грижа и професионализъм. Визуалното изображение на сцената в нейния кабинет със сигурност ще бъде специално и вълнуващо за нея. Ето как може да изглежда такава картина:

Сцената започва с изображение на зъболекарката, която се грижи за пациента си на стола в кабинета си. Тя е представена със своите инструменти, които използва за лечение и преглед. Зъболекарката е облечена в бяла лабораторна униформа, което е типично за медицинския персонал, като ѝ придава професионализъм и авторитет.

На стола се намира пациентът, който получава грижа и внимание от зъболекарката. Той е изобразен с отворена уста, като се чувства удобно и уверено, че е в добри ръце. За него се вижда, че получава процедура за преглед или лечение на зъбите, като ръцете му са удобно поставени върху тялото на стола.

Фонът на картината е в жълто и лилаво, което придава топлина и спокойствие на сцената. Жълтото символизира светлината и топлината на кабинета, докато лилавото допълва образа с изтънченост и изисканост. Тези два цвята създават приятна атмосфера и комфорт за пациента и зъболекарката.

Като цяло, картината подарък за зъболекар с тази сцена е прекрасен подарък, който изразява Вашата благодарност и признателност към зъболекарката за грижите й за Вас или за Вашия близък. Тя ще оцени усилията и вниманието, които сте положили в този уникален и персонален подарък.

Това е една специална картина рисувана за моя много близка приятелка, която е истински отдадена на професията си. По случай откриването на новият й зъболекарски кабинет, реших да я изненадам с този подарък. В мига, в който го получи грейна от щастие. Беше изключително развълнувана и трогната, а аз още повече виждайки тези радостни емоции, които съм породила у нея 🙂

Може да разгледате други подаръци подходящи за лекари: “Подарък за акушер-гинеколог” , “Подарък за зъболекар” , “Подарък за фармацевт”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за зъболекарка”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *