Подарък за учители

120,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за учители. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за учители” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява персоанелн подарък за учители. Композицията изобразява две малки момиченца с техните любими учителки в градинката. Картината е представена в рамка и може да бъде изложена в стаята. По този начин се създава уютна и вдъхновяваща атмосфера за децата и учителките.

Изобразяването на картина от камъни в стаята е нежно и вдъхновяващо произведение, което отразява връзката между учителите и децата в техния уютен учебен простор. Тя е прекрасен начин да се отбележи важността на образованието и възпитанието в ранните години и да се изрази благодарността към учителите за техния труд и ангажимент.

Тази изключителна картина от камъни “Подарък за учители” пренася усещането за невероятно и трогателно моментче от ежедневието на детска градина. Тя ни предоставя изключително голяма доза настроение и радост, докато ни обгръща с топлина и нежност.

Фонът на картината е съставен от разнообразни камъни от цветя, подбрани внимателно съобразно с цветовете и текстурите им. Този заден план добавя дълбочина и контраст, който подчертава основните фигури в сцената.

Тази картина от камъни с учителки и деца от детската градина е нежна и вдъхновяваща. Тя подчертава важността на образованието и връзката между учителите и децата. Тази художествена творба представлява уникален и смислен подарък за учители и педагози, който ще им напомни за важността на тяхната работа и влиянието, което оказват на младите ученици.

Картината “Подарък за учители” е символ на признателност и благодарност към учителите са тяхната ангажираност и труд в училище. Тя е израз на приятелство и уважение към учителската професия, която играе важна роля в образованието и формирането на бъдещите поколения.

Оригинален подарък за учители, който ще им остане вечен спомен.

Може да разгледате други подаръци подходящи за учителка: “Подарък за учител” , “Подарък за 24-ти май” , “Подарък за детска учителка”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за учители”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *