Подарък за 24-ти май

65,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за учителка. Картината се изпраща в кутия.

Описание

Картината “Подарък за 24-ти май” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява оригинален подарък за учителка. Композицията изобразява класния ръководител и учениците й, които честват празника на славянската писменост.

Картината от камъни “Подарък за 24-ти май” може да бъде прекрасен начин да се отбележи и почете този специален празник, посветен на образованието и културата.

В сърцето на картината е изобразена учителката, която е символ на знание, наставничество и вдъхновение за младите умове. Тя е представена с гордост и достойнство. Учителката е изобразена пред дъската, като започва да пише първите букви от азбуката, което е символ на началото на ученическия път и развитието на децата. Тя е облечена с лилав костюм и с усмивка на лицето си се стреми да вдъхнови децата със знания и умения. Лявата и ръка е изтеглена към дъската, където със съсредоточеност и внимание е написала първите букви, докато децата внимателно я следят.

Едно момче държи букет в цветя, като го предлага на учителката с благодарност и признание за труда й. Останалите деца са изобразени седнали на чинове, внимателно слушайки урока и гледайки учителката си с интерес и уважение. Те са изпълнени с вълнение и любопитство да научат нови знания и да се развиват под ръководството на учителя си.
Едно от децата е изобразено, като вдига ръка, за да зададе въпрос или да сподели своето мнение. Този елемент е символ на активното участие в учебния процес и желанието за учене и разбиране.

На 24 май празнуваме деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура. С този уникален подарък от камъни за 24-май, можете да изразите благодарност и уважение към Вашата любима преподавателка.

Може да разгледате други подаръци подходящи за учителка: “Подарък за учителка в детската градина” , “Подарък за учител” , “Подарък за учители”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за 24-ти май”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *