Подарък за учител

100,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за учител. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за учител” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представям Ви един вариант на подарък, представен чрез камъни. Учителката е изобразена в центъра на картината с учениците й, около нея. Картината за учителка е вълнуващ и личен подарък, който изразява благодарност и признание към нейната роля в образованието на учениците.

Картина от камъни “Подарък за учител” е уникален и забавен подарък, който може да изрази благодарност и признателност към учителя и да запечата специалните моменти, споделени с учениците. Това изкуство представлява комбинация от креативност, вдъхновение и носталгия, което може да направи подаръка незабравим и ценен за получателя. Учителите имат важна роля в живота на децата, като ги наставляват, вдъхновяват и подготвят за бъдещето.

Камъните, използвани за създаването на картина, представляват различни форми, размери и цветове, което добавя интерес и красота на изображението. От една страна, са използвани ярки и наситени цветове, които придават живост и радост, а от друга – различни текстури и форми, които придават усещане за реализъм и динамика.

Лицата на децата са пълни радост и възхищение към учителката им, която им отваря света на знанието. Всеки ученик е изобразен с нежност и грижа към детайлите, като се подчертават техните уникални черти и индивидуалност.

Оригинален подарък, който ще остане вечен спомен за най-добрата учителка. Тя е не само прекрасен декоративен елемент, но и силно послание за важността на учителя и учениците в образователния процес. С тази уникална картина “Подарък за учител”, изразявате благодарност, уважение и признателност за любовта и грижите, които е полагала неуморно.

Тази картина от камъни представя учителката като важна фигура в живота на учениците си и припомня за връзката между образованието и природата. Тя е идеален подарък за учителка, който излъчва благодарност и признание към нейната посветеност и труд.

Може да разгледате други подаръци подходящи за учителка: “Подарък за госпожа” , “Подарък за учители” , “Подарък за 24-ти май”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за учител”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *