Подарък за госпожа

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за детска учителка. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за госпожа” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява оригинален подарък за госпожа в детската градина. Композицията изобразява детска учителка с дечица, които играят на двора.

Уникална картина, която разкрива нежна и уютна сцена в двора на детската градина. На тази картина, госпожата наблюдава с любов и внимание децата, докато те се люшкат на люлка. Тя е изобразена с усмивка на лицето си, като се наслаждава на спокойствието и радостта на децата, които се забавляват на люлките. В очите й се отразява радостта и гордостта да види децата си толкова щастливи и изпълнени с енергия.

Децата са изобразени, докато се люшкат на люлките, като всяко едно от тях изглежда като извор на радост и вълнение. Техните усмивки и смехът им са видими и изразяват наслада и веселие. Камъните, които представляват децата, са подредени така, че да предадат движението и динамиката на играта им на люлките.

В околната среда на картината, се виждат различни елементи – дървета, листенца, птички, които допълват атмосферата на щастливо и безгрижно детство. Камъните, използвани за да се изобразят тези елементи, могат да представляват различни цветове и форми, които допълват цялостната композиция на картината.

Оригинален подарък за госпожа, който ще остане вечен спомен на първата детска учителка на Вашето дете. С този уникален подарък, можете да изразите благодарност, уважение и признателност за любовта и грижите, които е полагала неуморно.

Може да разгледате други подаръци подходящи за учителка: “Подарък за учителка в детската градина” , “Подарък за учител” , “Подарък за учители”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за госпожа”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *