Подарък за свекърва

50,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за хора, които обичат да аранжират и декорират дома или работното място. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината „Подарък за свекърва“ е картина рисувана с ръчно подбрани речни камъчета.

Картината от камъчета е красив и елегантен подарък за свекърва, който излъчва нежност и красота. Розовата орхидея е символ на изящество, красота и любов, които са подходящо изразени чрез тази изискана цветна композиция. Сребърната кашпа допълва визията на картината, придавайки й още повече блясък и изтънченост.

Лилавият фон на картината добавя допълнителен елемент на нежност и романтика. Лилавият цвят е асоцииран с изящество, мистерия и хармония, което прави тази картина подходяща за подарък. Носи усещане за спокойствие и радост. Освен това, лилавият фон създава контраст с розовия цвят на орхидеята, като я прави още по-изразителна и привлекателна.

Сината пеперуда, която е кацнала на едно зеленото й листо, е визуален акцент, който придава допълнителна красота на картината. Пеперудата е символ на преображение и свобода, а синият й цвят добавя нотка на спокойствие и умиротворение. Този детайл улавя вниманието и допълнително подчертава естетиката на цялата композиция.

Всички елементи на картината – розовата орхидея, сребърната кашпа, лилавият фон и сината пеперуда – се сливат в хармонична и елегантна композиция, която ще внесе красота и уют в дома на свекървата. Тази картината не само е визуално привлекателна, но и носи със себе си съобщение за красотата на природата и важността на баланса и хармонията в живота.

Като подарък за свекърва, тази картина изразява Вашата признателност и благодарност към нея за подкрепата и обичта, която винаги Ви оказва. Това е подарък, който ще бъде оценен не само заради красотата си, но и заради значението, което носи в сърцата на всички.

Оригинален подарък, който дългосрочно ще краси дома. Прекрасна декорация, която се вписва перфектно в интериора. Орхидеите са изключително красиви цветя, действат успокояващо и определено ще Ви заредят с положителна енергия.

Може да разгледате други подаръци с цветя подходящи за любимата жена или приятелка: “Подарък за 8 март” , „Подарък за Цветница“ , „Подарък за жена за рожден ден“

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за свекърва”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *