Подарък за жена за рожден ден

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за жена. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината „Подарък за жена за рожден ден“ е картина рисувана с ръчно подбрани речни камъчета.

Уникалната картина, представляваща цветя на син фон, е чудесен подарък за рожден ден за всяка жена. Тя е нежно изработена, с внимание към детайлите и текстурите, за да създаде уникално и вдъхновяващо изживяване.

Синият фон е представен като ясно небе, създавайки усещане за спокойствие и хармония. Върху този фон са изобразени различни видове цветя, които придават красиви и живописни детайли на картината. Цветята са разноцветни и различни по форма и размер, представяйки разнообразие от красиви цветове и текстури.

Камъните, използвани за изработката на картината, са подбрани в различни цветове и форми, които придадат допълнителен естетически ефект. Меките и гладки камъни символизират нежността и красотата на цветята. По-твърдите и текстурирани камъни да добавят интересни детайли към картината.

Тази уникална картина ще бъде не само красиво допълнение към интериора на дома, но и символ на любовта и вниманието към рожденика. Цветята на син фон ще представляват не само красотата на природата, но и специалната връзка между даряващия и получателя на подаръка. Всяко цвете е изобразено със специално внимание към неговата форма, цвят и текстура, като се стреми към реализъм и красота.

Тази картина от камъни с цветя „Подарък за жена за рожден ден“ е израз на красотата и естетиката на природата, улавяйки нейната богата палитра от цветове в най-чистата си форма. Това произведение на изкуството е вдъхновено от природата и съчетава изящността на цветята и уникалността на камъните. Цветята, изобразени на картината, са разнообразни и великолепни. Ярките цветове ще носят настроение и положителен заряд дори в най – мрачните дни.

Това произведение е чудесна идея да зарадвате любителките на цветята, като ги подканя да се насладят на естетиката и неповторимостта на природната красота всеки ден.

Може да разгледате други подаръци с цветя: “Подарък за 8 март” , „Подарък за Цветница“ , “Подарък за Цветница за жена”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за жена за рожден ден”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *