Подарък за Цветница

50,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за хора, които обичат да аранжират и декорират дома или работното място. Картината се изпраща в кутия.

Описание

Картината „Подарък за Цветница“ е картина рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява оригинален подарък за всеки дом. Композицията изобразява нежна и елегантна орхидея.

На картината от камъни е изобразена една прекрасна сцена, която представлява идеален подарък за Цветница – лилава орхидея на жълт фон, поставена в златна кашпа. Тази картина не само въздейства с красота и елегантност, но и създава усещане за радост и празничност.

Орхидеята, със своята лилава окраска, е символ на изяществото и изтънчеността. Тя е изобразена с нежни листа и прекрасни цветове, които изпъкват пред очите и впечатляват с красотата си. Орхидеята въвлича и възхищава с неповторимата си грация и нежност.

Фонът на картината е в жълт цвят, който придава на сцената топлина и светлина. Този създава усещане за радост и оптимизъм, което прави картината идеален подарък за Цветница – празникът на цветята и пролетта.

Златната кашпа, в която е поставена орхидеята, добавя елемент на лукс и изисканост към сцената. Тя е изобразена с изключителна внимателност към детайлите и придава допълнителен блясък и стил на композицията. Златната кашпа е символ на богатство и изобилие, което прави картината подходяща за празничния момент на Цветница.

Картината от камъни с лилава орхидея на жълт фон в златна кашпа е истинско произведение на изкуството, което не само очарова с красотата си, но и пренася усещането за пролет и възраждане. Тя е подарък, който изразява нежност и обич, както и желание за щастливо и свежо начало.

Тази картина от камъни е не просто образ, а истинско изкуство, което вълнува и възхищава. Тя е символ на красотата и прехода към нови начинания. Подаръкът е подходящ за всеки, който цени изяществото и желае да сподели радостта на Цветница с най-близките си.

Оригинален подарък, който дългосрочно ще краси нечии дом. Прекрасна декорация, която се вписва перфектно в интериора. Орхидеите са изключително красиви цветя, действат успокояващо и определено ще Ви заредят с енергия. Направете дома си по-свеж и уютен. 🙂

Може да разгледате други подаръци подходящи за любимата жена или приятелка: “Подарък за 8 март” , “Подарък за влюбени” , “Подарък за жена”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за Цветница”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *