Подарък за 8 март

50,00 лв.

Рисувана картина за стена от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за 8 март. Картината се изпраща в кутия.

Описание

Подарък за 8 март е картина рисувана с ръчно подбрани речни камъчета.

На картината от камъни се разгръща една нежна и вълнуваща сцена, която е идеален подарък за 8 март – деня на жената. На розов фон е са нарисувани изящни цветя и пеперудки, които създават атмосфера на красота и вълшебство. Всеки камък от картината е разположен с внимание към детайлите, като създава усещане за реализъм и живот.

Цветята, които се превръщат в красиво платно от нежни оттенъци, са като символ на нежност и красота. Те се преплитат сред пеперудките, които са изобразени с изключителна грация и елегантност. Пеперудките са като символ на промяната и преображението, което носи пролетта и новото начало.

Розовият фон е като платно, върху което се изобразява цялата красота на природата. Той придава на сцената мекота и естетика, която създава усещане за уют и спокойствие. Всеки камък с нежни оттенъци се слива в един цялостен образ на красота и е разположен така, че да подчертае великолепието на цветята и пеперудите, които ги заобикалят.

Тази картина “Подарък за 8 март” е не просто подарък – тя е символ на обичта и признателността към всички жени, които ни обгръщат с нежност и подкрепа. Тя е напомняне за важността на красотата и нежността, която се крие във всяка жена. Този подарък е знак на признателност и уважение към техния труд и любов, която те вливат в живота ни.

Картината от камъни с цветя и пеперудки на розов фон е пълна с магия и очарование. Това я прави идеален подарък за специалната жена във вашия живот. Тя е среща с красотата на природата и символ на надеждата и обновлението, които носи всяка пролет.

Може да разгледате други подаръци подходящи за любимата жена или приятелка: “Подарък за съпруга” , “Подарък за мама” , “Подарък за жена”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за 8 март”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *