Подарък за мама

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за мама. Картината се изпраща в кутия.

Описание

Подарък за мама е картина рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. На сцената се изобразява един домашен интериор, където момчето стои пред майка си, която се радва на неговия подарък от цветя. Момчето държи в ръцете си красив букет цветя, които са символ на красота, нежност и обич.

В тази невероятна картина от камъни, синът създава топъл и вълнуващ момент, за да уважи майка си. Поводът е 8 март – празника на жената. Сцената се развива в уютната обстановка на дома, предавайки обич и благополучие.

Синът, изобразен с изящни камъчета, държи внимателно подарък и цветя в ръцете си. Готов да ги предаде на майка си с усмивка на лицето.

Майката е изобразена с нежни камъчета. Тя е в изглед на очакване, с усмивка и гордост в очите си, докато сина й се грижи за специалният й ден. Образът й излъчва умиротвореност и радост. Тя се чувства щастлива и облагодетелствана от жеста на момчето си, който изразява своята обич и признателност към нея.

Топлите цветове на уютните мебели и детайли в стаята представляват сигурността и приветливостта на дома, където ценни моменти се създават и споделят.

Цветята, които синът предлага са чудесен подарък за мама, които подчертават красотата на живота. Камъните, използвани за цветята, придават естествена и жива визия. Те добавят към картината елемент на природна красота.

Тази уникална картина от камъни “Подарък за мама” създава вълнуваща поетична сцена, в която семейната обич и уважение се сливат със специалните моменти. Този прекрасен момент от домашния живот на тяхното семейство е повече от просто един обикновен момент. Той е пълен със смисъл и значение, който носи със себе си през целия си живот. Всеки поглед на картината от камъни и на букета от цветя ще им припомня тази невероятна връзка за красотата и обичта.

Може да разгледате други подаръци подходящи за любимата жена, майка и баба: “Подарък за жена” ,
“Подарък за баба” , “Подарък за 8-ми март”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за мама”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *