Подарък за 8-ми март

55,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за жена, майка и приятелка. Картината се изпраща в кутия.

Описание

“Подарък за 8-ми март” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета.

Уникална картина от камъни, изобразяваща жена в наситено червена рокля, с къдрава дълга светло кестенява коса, която държи букет с цветя. Прекрасен подарък за 8-ми март – денят на жената. В тази въображаема сцена, красивата жена е представена като символ на женственост, красота и сила.

В центъра на картината стои жената, облечена в изящна наситено червена рокля, която излъчва стил и елегантност. Нейната дълга, къдрава кестенява коса плавно пада по раменете й, придавайки й уникален и чаровен вид.

Изразът на лицето й е пълен с благодарност и самоувереност, отразявайки вътрешната й красота и сила. Очите й са изобразени с нежност и топлина, които привличат и вдъхновяват всички около нея.

В ръката си тя държи букет с цветя – символ на пролетта, красотата и нежността. Цветовете на цветята са представени с цвета на нейната прекрасна рокля, което придава допълнителен живот и красота на уникалната картината. Цветята образуват букета, като се добавят блясък и живост към картината.

Фона на картината изразява различни нюанси на зелено и синьо, които представят свежестта на пролетта и живота, който процъфтява около нас.

Камъните, използвани за изработването на картината, са различни по размери, форми и текстури, което добавя допълнителна дълбочина и интерес към произведението. Разнообразието на камъните представлява богатството и различието в живота на жената.

Като цяло, картина от камъни “Подарък за 8-ми март” е символ на красотата, елегантността и нежността на женското присъствие. Тя е прекрасен подарък, който ще изрази признание и благодарност към специалната жена в живота на всеки. Подарък, който отразява уважение към всички жени за техния неподправим принос и влияние в нашите животи.

Може да разгледате други подаръци подходящи за любимата жена или приятелка: “Подарък за жена” , “Подарък за мама” , “Подарък за съпруга”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за 8-ми март”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *