Подарък за ловец

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за ловец. Картината се изпраща в кутия.

Описание

Картината „Подарък за ловец“ е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Цялата сцена е изпълнена с усещане за приключение и свобода. Представлява идеален момент за ловецът да се наслади на природата и да се отдаде на своята страст. Тази картина от камъни ще бъде не само красиво изкуство, но и символ на приключенията и връзката на човека с природата.

Картина от камъни „Подарък за ловец“, изобразяваща ловец в действие, е вълнуващ и уникален подарък за всеки любител на лова и приключенията на открито. В тази сцена, ловецът е прилегнал зад дърво, готов да направи своя улов. С него е неговото вярно ловджийско куче, което е готово да помогне в улова. Ловецът е съсредоточен и готов да стреля по патица, която се появява в неговото полезрение.

Сцената се развива в планинска местност, което придава атмосфера на приключение и свобода. Околната среда е богата на дива природа. В околната среда се усеща тихото присъствие на природата и спокойствието на откритото пространство. В далечината се вижда червения джип на ловеца. Той подсказва, че те са пристигнали на това място, за да се насладят на лова и природата.

Камъните, използвани за изработката на картината, са подбрани с внимание към цвета и текстурата им, за да се създаде реалистичен и живописен вид. Цветовете използвани за творбата придадат допълнителен реализъм и живот на картината и я правят още по-привлекателна за окото.

Тази картина от камъни „Подарък за ловец“ е не само красиво изкуство, но и символ на страстта и любовта към природата и приключенията на открито. Тя е прекрасно допълнение към дома на ловеца и ще му напомня за неговата страст и хоби във всеки момент.

Може да разгледате други подаръци подходящи за приятели и колеги: „Подарък за футболист“ , “Подарък за надзирател” , „Подарък за фермер“

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за ловец”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *