Подарък за кръщене

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за кръщене. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за кръщене” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Незабравим подарък за кръщене, който ще запази специалния момент завинаги. Творбата пренася дълбокия смисъл на кръщението в неповторимо изкуствено изживяване.

На тази картина от камъни, представляваща чудесен подарък за кръщение на момиченце, сцената е изобразена с много детайли и символика. В центъра на картината стои свещеникът, който току шо е извършил церемонията на кръщението. Той е изобразен с умиротворен и благословен израз на лицето си, държейки златен кръст в ръката си.

До свещеника е казанът с водата, символизираща очистването и преображението. Зад момиченцето върху малка масичка е разположена Библия, символ на религиозната вяра и учение. До нея са нарисувани хлябът и виното, което е символ на кръвта на Христос и на споделената вяра в него.

В средата на картината е залепена икона, която е известен символ на православието и християнството. Тази икона изобразява Божията Майка с Младенеца.

Всички тези елементи на картината сътворят образ, който е пълен с духовност и значимост за семейството и момиченцето, което се кръщава. Тя ще бъде не само красиво украшение за техния дом, но и вечен символ на тяхната вярност към християнските ценности. Тази картина от камъни е уникален и вълнуващ подарък, който ще бъде ценен спомен за цял живот.

Уникалната картина за кръщене е не само подарък, но и наследство, което семейството ще пази и цени през годините. Представлява специално и смислено съкровище, което ще напомня за деня на Светото кръщение и началото на духовния път на детето.

Тази творба е израз на обич и грижа и е идеалният начин да подарите нещо уникално и важно, което да съпътства детето през целия му живот.

Чудесен подарък, рисуван с много любов.

Може да разгледате други подаръци подходящи за празници: “Подарък за младо семейство” , “Подарък за младоженци” , “Подарък за Тодоровден”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за кръщене”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *